WiFi advies in de Zorg
  • Wifi in de zorg betekent communiceren met mobiele apparaten.
  • WIFI in de zorg betekent een forse tijdbesparing op administratieve taken.
  • WIFI in de zorg betekent meer tijd voor echte zorg
  • WIFI in de zorg betekent een samenvoeging van verschillende communicatiesilo’s

WIFI is van essentieel belang in de zorg

Draadloos internet in de zorg neemt de komende jaren alleen maar toe. Ook in de zorg zien we een toenemend aantal internet gebruikers. Wat is er mooier en prettiger om dit zelf aan te bieden en zelf de controle te houden over de gegevens die worden verzonden en bekeken? Binnen de zorg kunnen we spreken van globaal 3 doelgroepen: Medewerkers, Patiënten en bezoekers. Allemaal met hun eigen interesse en gebruikers wensen.

Draadloos internet voor medewerkers

Met de komst van de Tablet en de digitalisering van de administratie, kunnen de medewerkers dmv de tablet sneller dossiers inzien en bijwerken, terwijl ze nog bij de patiënt aan bed staan. Direct inzicht dus en direct nieuwe informatie toevoegen. Dit bespaart tijd aan de administratie na de verschillende bezoeken en geeft extra tijd om de patiënten de juiste zorg te bieden?

Draadloos internet voor patiënten en bezoekers

Ook de patiënten en bezoekers willen graag gebruik maken van het internet in het ziekenhuis. Geef ze deze mogelijkheid door een goed beheer van uw WIFI netwerk. Door de juiste beveiliging in te stellen hoeft u zich geen zorgen te maken over de bescherming van de online gegevens.

Meer WIFI Advies nodig?

Wilt u meer advies ontvangen over de mogelijkheden van WIFI in de zorg?