WiFi in de winkel

Trek uw klanten over de streep door WiFi aan te bieden in uw winkel. De klanten van nu hebben allemaal hun mobiel in de zak en willen deze graag gebruiken. Als u WiFi aanbiedt kunnen de klanten dit gebruiken om hun nieuwe outfit aan hun vrienden te laten zien. Ook de mensen die mee zijn winkelen kunnen via het draadloze internet even online nieuws lezen of even een spelletje wordfeud spelen.

WiFi in de winkel ter promotie

Doordat de klanten gebruik maken van uw WiFi netwerk kunt u hen, via speciale landingspagina’s, inzetten om uw winkel te promoten. Laat ze maar delen dat ze nu bij u in de winkel zijn en dat ze moeten wachten op hun dochter onder het genot van een bakje koffie? Of laat ze een foto maken of 3 en dan deze ter vergelijk op hun facebook plaatsen, zodat hun vriendinnen kunnen mee beslissen?

WiFi in de Winkel beveiliging

Zorg dat uw aangeboden WiFi netwerk goed beveiligd is. Het mag niet zo zijn dat de bezoekers gemakkelijk bij uw boekhouding kunnen komen of dat ze de prijzen in de kassa kunnen aanpassen. Door een juiste inrichting van uw WiFi netwerk kunt u dit allemaal voorkomen. Als u het beheer goed blijft uitvoeren hoeft u niet bang te zijn dat er rare dingen gebeuren met uw eigen bestanden.

Draadloos internet in de winkel om te vergelijken?

Natuurlijk kan het internet ook gebruikt worden om prijzen te vergelijken met online winkels, speel hierop in. Dat dit gaat gebeuren en dat het gebeurt dat is een ding dat zeker is. Ze kunnen dit ook thuis uitzoeken. Door juist in de winkel deze mogelijkheid te geven kunt u de klanten ook actief benaderen. Zo heeft u direct contact met de klant want daarvoor zijn ze in de winkel, dat is de service die je biedt.

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw winkel?

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van het aanleggen van een WiFi netwerk in uw winkel?