WiFi in het restaurant

Waar je ook komt, iedereen zie je met een mobiel in zijn hand. In restaurants is dat niet minder. Als er ergens een geluid vandaan komt grijpt iedereen naar zijn mobiel, want het zou maar zo kunnen zijn dat er iemand is die contact met ze zoekt. Herkenbaar?

WiFi ook in uw restaurant

Om een restaurant binnen te gaan is het niet eens altijd meer de keuze of het eten of de bediening goed is, maar vooral, is er gratis internet. Of u tot deze groep behoort is helemaal aan u. Door uw draadloze internet aan te bieden aan uw gasten, geeft u een stuk extra service. Uw gasten zullen blij zijn dat ze “gratis” op internet kunnen en dus op de hoogte kunnen blijven van alles wat er gebeurd. U kunt het draadloze internet zelfs inzetten om uw eigen restaurant te promoten.

Reclame dmv uw WiFi netwerk voor uw restuarant

Door uw WiFi netwerk op te stellen kunt u uw bezoekers ook om een “gunst” vragen. U kunt b.v. vragen of ze uw facebookpagina willen liken. Of dat ze een bericht willen delen dat het zo lekker en gezellig is. Op deze manier wordt u naam over het internet verspreid zonder dat het u veel moeite kost. U krijgt dus goede reclame in ruil voor het draadloze netwerk dat u openstelt.

WiFi aanleggen is vakwerk

Het aanleggen van een WiFi verbinding is niet zomaar gebeurd. In een restaurant heeft u te maken met obstakels die het WiFi signaal kunnen verzwakken. Laat daarom altijd eerst een SiteSurvey uitvoeren. Dit is een meting die bekijkt welke obstakels er zijn en wat de meest logische plaatsen zijn om een AccessPoint op te hangen. Na deze test en de installatie bent u ervan verzekert dat iedereen goed bereik heeft.

Wilt u meer advies over WIFI in uw restaurant

Wilt u meer advies over de mogelijkheden van WIFI in uw restaurant? Wilt u meer advies over de juiste instellingen en het beheer van uw WIFI netwerk? Neem dan nu contact met ons op en wij helpen u graag verder.