WiFi op vakantie

WiFi – Recreatie

Zowel voor een camping, chaletpark, dierentuin én pretpark geldt een WiFi netwerk als een slimme aanvulling op het dienstenaanbod. Bezoekers ervaren en waarderen uw extra service positief en zullen sneller uw organisatie opbouwend benoemen, zowel online als offline. Tenminste…als u kiest voor een kwalitatieve inrichting van uw WiFi netwerk!

Een WiFi netwerk voor gratis promotie

Naast het laten delen van positieve ervaringen kunt u uw bezoekers ook actief inzetten ter promotie van uw organisatie. Zo bestaat tegenwoordig de mogelijkheid van een Social Media Hotspot. Door uw organisatie te ‘liken’ of te volgen, verkrijgen bezoekers toegang tot het wireless netwerk. Ook kunt u hen eenvoudig ‘in laten checken’ of een bericht op hun tijdslijn plaatsen. Uiteraard met toestemming van de gebruiker, want deze actie is een wisselwerking tussen u en uw bezoeker.

Problemen met WiFi in de recreatie?

Dikwijls hoor je slechte ervaringen over een WiFi netwerk op bijvoorbeeld een camping. Het netwerk valt regelmatig weg of er is niet voldoende bandbreedte aanwezig. Receptiemedewerkers kunnen alleen hun schouders ophalen en van dienstverlening is allang niet meer te spreken. Zo moet het dus niet! Want een betrouwbaar en stabiel netwerk ís mogelijk! Met de juiste aanpak en keuzes kunt u uw gasten optimaal bedienen. Er is voldoende bandbreedte aanwezig – ook als u met meerdere devices wilt werken, en bij vragen wordt u kundig geholpen.

WLAN Outdoor Site Survey

Door het uitvoeren van een deskundige WLAN Site Survey, voorkomt u in een later stadium problemen rondom dekking en capaciteit. Daarnaast is het van belang de juiste hardware in te zetten om het gewenste gebied te voorzien van de juiste signaalwaardes. Bovendien moet deze apparatuur bestand zijn tegen de invloeden van zonnehitte, vrieskou en regenwater. U voelt  het al aan: een betrouwbaar Outdoor WiFi netwerk opzetten, doe je niet zomaar. Dat vraagt advies van specialisten!

Benieuwd naar de mogelijkheden op úw locatie?

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden en het aanleggen van een WiFi netwerk op uw locatie?