WiFi – Warehousing

Fouten reduceren, efficiëntie verhogen en direct inzicht in uw goederenbestand? Het kan niet zonder een hoogwaardig WiFi netwerk. Want dankzij deze infrastructuur werkt uw logistieke organisatie volgens de laatste eisen en wensen die in uw sector gelden. Voor een vlekkeloze invulling van deze doelstellingen zijn er een aantal bouwstenen: een ERP systeem, handscanners én een betrouwbaar draadloos netwerk. Wij voorzien u graag van advies over de laatste bouwsteen, maar denken ook mee in de keuze van handscanners. Want een probleemloze werking ontstaat uit het samenspel van netwerk én device!

Uitdagingen voor WiFi in een warehouse

Stellingen die dán nokvol staan en dán weer helemaal leeg; wisselende goederen qua materiaal – en daarmee absorptie en reflectie van radiosignalen; de aanwezigheid van veel metaal. Wij kennen de uitdagingen in een omgeving als een warehouse, als geen ander. Maar door de juiste maatregelen te treffen én de juiste apparatuur in te zetten, kan ook in een warehouse een betrouwbaar WLAN gerealiseerd worden. WiFi Advies helpt u bij het uitstippelen van de juiste route dat leidt tot tevredenheid.

Toepassingen van WIFI netwerk in de logistiek

Een hoogwaardig WiFi netwerk in de logistiek leidt tot:

  • Real time inzicht in de voorraadinformatie
  • Een reductie van voorraad- en picking fouten
  • Snellere doorlooptijden
  • Tevreden klanten

Meer informatie voor úw logistieke organisatie?

Interesse in de mogelijkheden van WiFi in de logistiek? Wij voorzien u graag van kundig advies en een eerste indicatie. Neem vrijblijvend contact met ons, wij helpen u graag verder!