WiFi in het hotel

Heeft u al (gratis) WIFI in uw hotel? Dit is één van de belangrijkste wensen van werknemers die op zakenreis gaan. Uit een onderzoek van Hotelmarketing.com, gehouden onder zowel toeristen als zakelijke reizigers is WIFI zelfs belangrijker dan gratis parkeren of gratis ontbijt.

Om uw klanten te trekken is het van groot belang dat u een WIFI netwerk laat aanleggen dat voldoet aan de eisen van deze tijd. Het is belangrijk dat het werkt en voor uw eigen veiligheid dat het beheer goed is geregeld.

Gratis WiFi als marketing onderdeel

Zet uw gratis aangeboden WiFi in als marketing onderdeel. Laat uw bezoekers foto’s maken van hun verblijf en deze delen op hun social media netwerken. Uw naam kot zo positief bij vele mensen op het internet. Als u zeker weet dat het uw klanten aan niets ontbreekt, is er geen mooiere manier om publiekelijk onder de aandacht te komen. Door de positieve verhalen op twitter en facebook worden potentiële gasten geïnspireerd om in ieder geval de website ook te bezoeken.

Wifi in uw hotel

Bent u al voorbereid op de dag van morgen? Steeds meer hotels bieden hun draadloze internet gratis aan aan hun klanten. Zoals u kunt zien in de diverse rapporten wordt dit erg gewaardeerd. Wij kunnen u helpen met het opzetten van goed WIFI netwerk. Daarnaast kunnen wij u ook het beheer uit handen nemen.

Wilt u meer advies over WIFI in uw hotel

Wilt u meer advies over de mogelijkheden van WIFI in uw hotel? Wilt u meer advies over de juiste instellingen en het beheer van uw WIFI netwerk? Neem dan nu contact met ons op en wij helpen u graag verder.