Hoe houdt u de kosten van een draadloos netwerk onder controle, hoe zorgt u ervoor dat uw WiFi verbinding goed beveiligd is? Daarvoor maakt u gebruik van WiFi as a Service of WaaS. WiFi as a Service zorgt ervoor dat u optimaal gebruik kunt maken van uw draadloze netwerk en wij verzorgen de hardware, de beveiliging en het onderhoud.

WiFi as a Service is draadloos internet zonder investering

Samen doorlopen we uw eisen en wensen aan het nieuw op te zetten draadloze netwerk. Als alles op papier staat doen wij u een voorstel. Dit voorstel is op basis van een abonnement. Wij verzorgen de juiste hardware en de juiste instelling. Daarnaast beheren wij uw WiFi netwerk. U heeft dus alle gemakken maar niet de investering!

Voordelen van WiFi as a Service

 • WiFi as a service geen hoge investeringen
  Door gebruik te maken van WiFi as a service heeft u geen hoge investeringen omdat u alles als pakket afneemt op abonnements basis.
 • WiFi as a Service staat voor kwaliteit.
  U krijgt een professioneel netwerk op basis van een maandbedrag incl Sitesurvey en hardware
 • WiFi as a Service is goed beveiligd
  Doordat wij uw WiFi netwerk onderhouden, kunt u er zeker van zijn dat alles goed beveiligd is
 • WiFi as a Service staat voor een optimaal WiFi netwerk
  De zekerheid die u heeft van een goedwerkend WiFi netwerk, bij problemen staat wij binnen de afgesproken tijd klaar en daar zijn geen extra kosten aan verbonden
 • WiFi as a Service naar uw wensen
  U geeft aan wat u wilt, wanneer u iets wilt. Het WiFi as a Service abonnement wordt door ons op deze manier ingericht zodat u alleen betaald wat u belangrijk vindt.

WaaS aansturing via de Cloud

WiFi as a Service beheert uw netwerk volledig via een draadloos netwerk. Vanuit de Cloud wordt uw systeem in de gaten gehouden, worden updates uitgevoerd en worden problemen verholpen. Doordat alles vanaf afstand wordt beheert hoeft u geen kosten te maken voor dure WLAN Controllers. Daarnaast kunnen wij uw netwerk gemakkelijk uitbreiden als dit nodig blijkt te zijn.

WiFi as a Service ook iets voor uw organisatie?

U ziet dat een goede service belangrijk is om uw netwerk in top conditie te houden. Door een WaaS abonnement af te sluiten bent u verzekert van een netwerk in top conditie.
Profiteer direct en neem nu contact met ons op.